JÄLKITUOTANTO

Editoidaan sinun materiaalistasi huipputuote!

Editointiohjelmistojen käytön opettelu vie aikaa, ja hyväksi editoijaksi tulee vain harjoittelemalla. Me olemme tämän taidon harjoitelleet, jotta sinun ei tarvitse!

Onko sinulla olemassa videomateriaalia, josta haluaisit koostaa laadukkaan videon? Haluatko kuvata itse materiaalisi, mutta aika tai osaaminen ei riitä editoimaan sitä? Mikäli vastaus jompaankumpaan kysymykseen on kyllä, me voimme auttaa sinua!

Prosessi alkaa materiaalin läpikäymisellä ja valmiin videon suunnittelulla. Suunnittelutyö on tärkeää tehdä huolellisesti, jotta kummallekin osapuolelle syntyy samanlainen käsitys siitä mitä materiaalista on mahdollista saada aikaan. Huonolaatuista kuvaa pystyy tiettyyn rajaan saakka parantelemaan, mutta ihan kaikkeen mekään emme pysty. :) 

Lähetämme vedoksen kommentoitavaksi, johon toivomme korjausehdotuksia viikon kuluessa ellei muuta ole sovittu. Lopullinen video toimitetaan asiakkaalle muistitikulla, Dropboxin tai WeTransfer-palvelun kautta.

Videon hinta perustuu sen tekemiseen käytettyihin työtunteihin, matkakuluihin ja mahdollisiin ääniraitojen hankintakustannuksiin.

Alustavia hintatietoja hinnastosta. Tarkan hinnan projektillesi saat pyytämällä tarjouksen!

40001223_10215028321933388_8752803033219