LIVETUOTANTO

Striimataan tapahtumasi livenä nettiin!

Uskomme vahvasti livestriimauksen olevan tulevaisuuden juttuja, jotka ovat tekemässä todellista läpimurtoa Suomessakin. Livestriimauksen avulla eri yritykset, järjestöt, yhteisöt, urheilujoukkueet, seurakunnat ja monet muut toimijat pystyvät jakamaan haluamalleen yleisölle tarinoitaan, tapahtumiaan ja huippuhetkiään. Laadukkaaseen livestriimaukseen tarvittavat välineet ovat olleet suuri kertakustannus, mutta me Traumafilmillä olemme satsanneet tähän puolestasi!

Pystymme tuottamaan laadukasta monikameralivestriimiä haluamallenne alustalle, esimerkiksi Facebookiin tai Youtubeen. Striimaus voidaan tehdä kolmen kameran ja dronen voimin. Tämän lisäksi järjestelmään voidaan liittää iOS- ja Androidpuhelimia ja käyttämään näidenkin kameroita, yhteensä 10:een kuvalähteeseen saakka. Järjestelmä mahdollistaa lähetysgrafiikoiden, kuten tulostaulun ja videoklippien lähettämisen. Järjestelmä on hyvin mobiili ja toimii langattomasti, ainoa paikka jossa johtoja tarvitaan on ohjaajan pöytä. Ääni saadaan kuuluviin kameroiden mikrofonien ja yhteensä kuuden langattoman solmiomikrofonin kautta. Ja pystymmepä tarjoamaan työpisteet mikrofoneineen enintään kahdelle kommentaattorille/selostajalle.

Pystymme tekemään yhteistyötä varsin kilpailukykyiseen hintaan. Hintamme perustuu siihen että me tuomme paikalle välineistön ja ohjaajan, joka huolehtii että kaikki toimii ja lähetys näkyy. Yksinkertaiset tapahtumat pystymme hoitamaan tällä kokoonpanolla. Aina kuitenkaan yksi ohjaaja-kuvaaja ei pysty hallitsemaan koko kokonaisuutta, vaan tarvitaan useampia kuvaajia. Tällöin vaihtoehtoja on kaksi:

  1. Me järjestämme paikalle tarvittavan määrän kuvaajia. Tällöin kuvaajien palkkiot lisätään hintaan.

  2. Kuvaajat löytyvät teidän joukostanne, joille me tarjoamme kuvausvälineet. Jokainen kuvaaja saa tarvittavan opastuksen kunkin kuvausvälineen käyttöön. Kuvaajat saavat lisäksi radiopuhelimet, joiden avulla yhteydenpito ohjaajaan tapahtuu vaivattomasti. Välineiden mahdollisesti rikkoutuessa kuvaaja/asiakas on velvollinen maksamaan omavastuun erillisen taulukon mukaisesti.

Alustavia hintatietoja hinnastosta. Tarkan hinnan projektillesi saat pyytämällä tarjouksen!