Juuso Jaskari - Traumafilm

MEIDÄN TARINAMME

Rakkaudesta lajiin

Traumafilm on yhden miehen videotuotannon, tapahtumajärjestelyn ja terveydenhuollon täydennyskoulutuksen sekatyöfirma. Mitä tahansa teemmekin, teemme sen aina täydellä sydämellä. Yrityksen koosta johtuen pystymme tekemään yhteistyötä hyvin joustavalla aikataululla. Haluamme tarjota juuri sinulle matalamman kynnyksen ja hintatason videotuotantopalveluja, kuin suuret ja kalliit videotuotantoyritykset. Yrityksemme arvoja ovat ammattitaitoisuus, luotettavuus ja avoimmuus.

Tarinan kertominen

Päätoimialamme on videotuotanto. Olemme olleet tuottamassa monenlaisia koulutus-, mainos- ja ohjevideoita mm. HUSn eri yksiköiden, Suomen Traumahoitaja- ja Traumatologiyhdistyksien, Suomen Kirurgiyhdistyksen, Medidynen ja Kinnusen kanssa. Tämän vuoden aikana olemme voimakkaasti panostaneet livestriimaukseen ja uskomme tämän olevan tulevaisuutta. Näin ovat uskoneet myös Pohjanmaan ja Lapin pelastusliitot, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä. Livestriimauksen suhteenhan mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Pystymme tarjoamaan monikameralivelähetyksen grafiikoilla ja vaikkapa kommentaattoreilla höystettynä ja lähettämään sen haluamallesi alustalle esim. Facebookiin tai Youtubeen. Liveprojektien suhteen todellakin vain taivas on rajana!

Tarinoiden luominen

Videotuotannon ohella olemme olleet tuottamassa erilaisia hyvän mielen virkistystapahtumia. Olemme järjestäneet kolmena vuotena koko päivän mittaisen Amazing Race -kilpailun 50 henkilölle ja viitenä vuonna työyhteisön leikkimielisen pesäpalloturnauksen noin 100 henkilölle. Kaikki tapahtumamme ovat olleet huolellisesti suunniteltuja, mainostettuja ja toteutettuja. Olemme nauttineet saamastamme positiivisesta palautteesta, mutta myös ottaneet opiksemme negatiivisesta palautteesta.

Koulutus ja konsultointi

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja sitä työtä teenkin päätoimisesti. Koko työurani olen työskennellyt akuuttihoidon parissa eritasoisissa päivystyksissä, leikkaussalissa sekä lyhyen aikaa ensihoidossa. Työurani aikana olen kouluttautunut kouluttamaan muita työntekijöitä simulaatio-oppimisen keinoin, ja voidaankin sanoa että olen simulaatiotekniikan ja -realismin edelläkävijä Suomessa. Olen käynyt pitämässä luentoja suomeksi ja englanniksi sekä ollut konsulttina simulaatioiden parantamiseen liittyen eri yksiköissä ympäri Suomea. Olen tehnyt yhteistyötä mm KYS:n, Laerdalin, HUSn, Metropolia AMK:n ja Laurea AMK:n kanssa.