VIDEOTUOTANTO

Perinteisempää videotuotantoa

Kuvan sanotaan olevan enemmän kuin tuhat sanaa. Video on teknisesti ottaen sarjaan sijoitettuja kuvia. Täten normaalisti kuvaamiimme videoihin mahtuu 3600 kuvaa minuutissa. Video onkin mielestämme todella tehokas väline oli tarkoituksena sitten mainostaminen, kouluttaminen, opastaminen tai muistojen taltioiminen.

Prosessi kohti lopputulosta alkaa huolellisella suunnittelulla. Teemme yhdessä kuvaussuunnitelman ja käsikirjoituksen, tai voimme hyödyntää jo tekemääsi suunnitelmaa. Kuvaaminen ja äänittäminen tapahtuu laadukkailla laitteilla ammattitaitoisesti ja toivotulla kuvanlaadulla aina 4K-laatuun saakka.

Kuvausten jälkeen työstämme materiaalin suunnitelluksi lopputuotokseksi. Lähetämme vedoksen kommentoitavaksi, johon toivomme korjausehdotuksia viikon kuluessa ellei muuta ole sovittu. Lopullinen video toimitetaan asiakkaalle muistitikulla, Dropboxin tai WeTransfer-palvelun kautta.

Videon hinta perustuu sen tekemiseen käytettyihin työtunteihin, matkakuluihin ja mahdollisiin ääniraitojen hankintakustannuksiin. Perushintaamme sisältyy yksi työntekijä, joka hoitaa kuvaamisen ja äänittämisen. Monimutkaisemmissa projekteissa yksi kuvaaha-äänittäjä ei pysty hallitsemaan koko kokonaisuutta. Tässä tapauksessa vaihtoehtoja on kaksi: 

  1. Me järjestämme paikalle tarvittavan määrän kuvaajia. Tällöin kuvaajien palkkiot lisätään hintaan.

  2. Kuvaajat löytyvät teidän joukostanne, joille me tarjoamme kuvausvälineet. Jokainen kuvaaja saa tarvittavan opastuksen kunkin kuvausvälineen käyttöön. Välineiden mahdollisesti rikkoutuessa kuvaaja/asiakas on velvollinen maksamaan omavastuun erillisen taulukon mukaisesti.

Alustavia hintatietoja hinnastosta. Tarkan hinnan projektillesi saat pyytämällä tarjouksen!